Skip to content Skip to footer

PSIHOPATOLOGIJA SVAKODNEVNICE – Kako preživjeti život

25 godina univerzitetske karijere, 20 godina života u Sarajevu i 4 godine rada psihološkog savjetovališta PsychoPractice prof.dr Jasne Bajraktarević, povod su za organizaciju predavanja na temu „Psihipatologija svakodnevnice – kako preživjeti život“ koje će se održati u Domu mladih Sarajevo, 12.06.2019. sa početkom u 19h.

Predavanje je koncipirano na temelju najčešćih pitanja i problema koje su klijenti u ordinaciji postavljali i zbog kojih su potražili savet ili stručnu intervenciju.

Najviše pažnje će biti posvećeno anksioznosti, depresiji, sagorevanju na poslu, mobingu, komunikaciji roditelja i dece, paradoksu očekivanja, problemima samopouzdanja, samopoštovanja, kontroli impulsivnosti, problemima u učenju i dr, kao i načinima prevazilaženja istih. Cilj ovog predavanja je implementiranja psiholoških implikacija u svakodnevni život ljudi, demistifikaciji straha od odlaska psiholozima i terapeutima kao i otkrivanje novih pristupa svakodnevnim problemima.

Predavanje je predviđeno za sve generacije i prilagođeno je širem obrazovnom spektru.

***PRODAJA ULAZNICA ZA PREDAVANJE “Kako preživjeti život” – prof.dr.sc. Jasna Bajraktarević***

LIČNA  PRODAJA ULAZNICA NA PRODAJNIM MJESTIMA U BIH  – Posjetite portal WWW.KUPIKARTU.BA i pronađite Vaše najbliže prodajno mjesto

ONLINE PRODAJA ULAZNICA – Posjetite portal WWW.KUPIKARTU.BA, kliknite na baner događaja i pratite korake elektronske kupovine

Radujemo se druženju 12.6.2019. godine u 19:00h u Domu mladih