Ko smo mi

Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti i sigurnosti vaših podataka. Ova Politika privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i čuvamo informacije o našim kupcima na web stranici "jasnabajraktarevic.com". Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku i ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte na info@jasnabajraktarevic.com

Prikupljanje ličnih podataka

Kada posetite našu web stranicu i obavljate kupovinu, možemo prikupljati određene lične podatke, uključujući: Ime i prezime, Adresu isporuke, Broj telefona, Adresu e-pošte, Informacije o plaćanju (uključujući podatke o kreditnoj kartici) i informacije o web browseru. Ove informacije prikupljamo kako bismo vam omogućili obavljanje kupovine, obradu i isporuku narudžbe, te pružanje podrške i kontaktiranje u vezi sa vašim narudžbama.

Upotreba ličnih podataka

Vaše lične podatke koristimo isključivo u svrhu:

- Obavljanja i obrade vaših narudžbi
- Kontaktiranja u vezi sa statusom narudžbe ili pružanja korisničke podrške
- Slanja informacija o proizvodima, promocijama ili akcijama, ako ste se pretplatili na naše e-novosti
- Analize i unapređenja našeg web shopa i usluga

Vaše lične podatke nećemo deliti sa trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u sledećim situacijama:
- Sa pružaocima usluga koji nam pomažu u obradi narudžbi, isporuci proizvoda, plaćanju ili pružanju korisničke podrške. Ovi pružaoci usluga obavezni su da čuvaju vaše podatke u skladu sa našim zahtevima o privatnosti.
- Kada je to zakonom obavezno ili na osnovu sudskog naloga.

Zaštita podataka

Primjenjujemo različite tehničke i organizacione mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših ličnih podataka. Vaši podaci se čuvaju na sigurnim serverima i pristup njima je ograničen samo autorizovanim osobama.

Pristup i kontrola podacima

Imate pravo da zatražite pristup vašim ličnim podacima koje čuvamo, kao i da ispravite, izbrišete ili ograničite obradu tih podataka. Takođe možete povući svoj pristanak za primanje marketinških poruka u bilo kom trenutku.

Kolačići

Naša web stranica može koristiti kolačiće kako bi poboljšala vaše iskustvo pretraživanja. Možete konfigurisati svoj pregledač tako da odbije kolačiće ili vas obavjesti kada se kolačići postave.

Izmjena politike privatnosti

Politika privatnosti može biti povremeno ažurirana kako bi se odražavale promjene u zakonodavstvu ili praksama u vezi sa zaštitom podataka. Molimo vas da redovno proveravate ovu politiku kako biste bili informisani o eventualnim izmenama.